Velkommen til gudstjeneste

Coronaregler

Nu behøver man ikke længere mundbind i kirken.

Der er endnu ikke kommet nye regler for, hvor mange personer, der må være i kirken.

Det betyder, at der er plads til 56 personer i kirken, når man synger, så skal der være 2 meters mellemrum mellem personer. Der er plads til det dobbelte uden sang.

Familier og folk, der kender hinanden må sidde med 1 meters mellemrum.

Altergangen gennemføres ved at præsten grundigt afspritter sine hænder, mens menigheden går op til alteret, Brødet lægges i den enkeltes fremstrakte bæger, så hver enkelt selv kan tage det, og derefter skænkes vinen i det fremstrakte bæger, så en behørig afstand kan holdes.

Ved begravelser må man være op til 75 personer udendørs.

Kirken er åben på hverdage mellem 9.00 og 15.00, hvor man kan gå ind og nyde kirkens ro og evt. tænde et lys.

Sundhedsmyndighedernes anbefalinger skal følges, og derfor findes der håndsprit i våbenhuset,

Menighedsrådet.