Velkommen til gudstjeneste

Så må vi igen holde en hel gudstjeneste

Kirken kan igen slå dørene op for menigheden til en gudstjeneste af almindelig længde og vi må også synge sammen igen.

Det er resultatet af den aftale om folkekirkens genåbning, der nu er på plads.

Konkret medfører det, at vi nu er tilbage til de gamle coronaregler før julens nedlukninger.

Det betyder, at der er plads til 55 personer i kirken, som kan sidde med to meters afstand, som er kravet, når man synger.

Familier og folk, der kender hinanden må sidde med 1 meters mellemrum, og der er igen plads til flere, da arealkravet er blevet lempet fra 7,5 til 2 kvm. dog 4, hvis man står op.

Altergangen gennemføres ved at præsten grundigt afspritter sine hænder, mens menigheden går op til alteret, Brødet lægges i den enkeltes fremstrakte bæger, så hver enkelt selv kan tage det, og derefter skænkes vinen i det fremstrakte bæger, så en behørig afstand kan holdes.

Kirken er åben på hverdage mellem 9.00 og 15.00, hvor man kan gå ind og nyde kirkens ro og evt. tænde et lys.

Sundhedsmyndighedernes anbefalinger skal følges, og derfor findes der håndsprit i våbenhuset,

Menighedsrådet.