VELKOMMEN I KIRKEN

Hesselager kirke lukker atter dørene op

Kirken kan igen slå dørene op for menigheden til gudstjeneste og for dem, der bare har lyst til at tænde et lys eller sidde lidt i kirkerummet.

Sundhedsmyndighedernes anbefalinger skal følges, og derfor findes der håndsprit i våbenhuset, og kirkekaffen er foreløbigt udsat til september.

Kirken er målt op, og der er plads til 55 personer, som kan sidde med to meters afstand, som er kravet, når man synger. Familiemedlemmer kan dog sidde tættere.

Dette antal gælder for gudstjenester og kirkelige handlinger, så kom endelig i kirke, der er plads til jer.

Altergangen gennemføres ved at præsten grundigt afspritter sine hænder, mens menigheden går op til alteret, Brødet lægges i den enkeltes fremstrakte bæger, så hver enkelt selv kan tage det, og derefter skænkes vinen i det fremstrakte bæger, så en behørig afstand kan holdes.

Kirken er nu igen åben på hverdage mellem 9.00 og 15.00, hvor man kan gå ind og nyde kirkens ro og evt. tænde et lys.

Kontakt præst Hanne Thordsen 24 22 78 83, graver Torben Aagaard 62 25 34 54 eller formand Majbrit Jensen 21 79 41 69  for yderligere oplysning om retningslinjerne.

Menighedsrådet.