Tirsdag d. 3.september kl.16.30 ”Sensommervandring i pilgrimmens spor med glimt af kirkens historie”

I samarbejde med kirkerne i ”den gamle Gudme Kommune” inviterer Vejstrup Valgmenighed til fælles kirkevandring:

Tirsdag d. 3.september kl.16.30 mødes vi hos Vibeke og Christian Søndergaard, Kilenvej 19. 5883 Oure, hvor vi begynder vores pilgrimsvandring med en andagt i Vibeke og Christians smukke have.

Ruten, som er ca. 5 km, kommer til at gå ad Ø-havsstien og Den gamle Kirkesti over Brudager og slutter, hvor vi begyndte. Undervejs vil der være korte pauser ”med noget indeni”.

Man er meget velkommen til at nyde sin medbragte madpakke i haven, hvor valgmenigheden også vil byde på kaffe/te og kage og en sang til at slutte med.

Vi kan være indendørs i tilfælde af knap så godt vejr.

Håber vi ses efter en dejlig sommer.