STILLINGSOPSLAG

Kirkesanger til Hesselager kirke

Stillingen som kirkesanger ved Hesselager kirke er ledig. Vi søger en alsidig og dygtig kirkesanger, der kan mestre både klassisk salmesang og nyere rytmisk musik. Du er i stand til at yde et kreativt bidrag til kirkelivet og gøre gudstjenesten stemningsfuld i samarbejde med vores fagligt kompetente team.

Som kirkesanger vil du, ud over gudstjenester og kirkelige handlinger, også skulle medvirke ved andre musikalske opgaver i kirken i samarbejde med organisten og præsten. Det gælder bl.a. plejehjemsgudstjenester.

Vi forventer, at du:

• har en god sangstemme og kan læse noder
  • har en fleksibel og positiv tilgang til opgaverne samt gode samarbejdsevner
  • vil bidrage til at løfte og udvikle sangen i Hesselager kirke.

Stillingen er normeret til 8 timer pr. uge.

Tiltrædelse snarest.

Ansøgningsfrist: 10. maj 2021

Vi forventer at holde samtaler og prøvesyngninger i uge 19

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos menighedsrådsformand Majbrit Jensen tlf. 21794169

Løn og ansættelse er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10-Centralorganisationen af 2010 og organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kirkemusikere.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Årslønnen aftales indenfor intervallet 281.469,00 kr. – 412.101,00 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 289.193,00 kr.

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 21.733,75 kr.(nutidskroner).

OK tillæg på 937,75 kr. (nutidskroner)

Løn, OK tillæg samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Dansk Kirkemusiker Forening ved ansættelsen.