Operasalon i kirken

d. 29. september kl. 19.30

Operasalon i kirken

Sigrid Mathilde Thordsen og Victoria Robinson

Mezzosopran Sigrid Matilda Thordsen og pianist Victoria Robinson er en nyetableret dansk duo, som med deres koncerter ønsker at skabe en afslappende, nærværende atmosfære i salon stemning, hvor man vil nyde alt fra de store kendte operaklassikere over små charmerende franske sange og klaverstykker til danske sange fra det tyvende århundrede.

Koncerten vil vare ca en time med en lille pause i midten.

Programmet vil blandt andet byde på arier af W. A. Mozart og Bizet: Carmen, Sange af Berlioz og Debussy samt sange fra Poul Schierbecks Den Kinesiske Fløjte.

Hvis folk er fra samme husstand eller kender hinanden godt og omgås hinanden må de sidde tæt sammen på bænkene i en såkaldt klynge. Dog kun på hveranden bænk eller stolerække.

Pladserne fordeles efter først til mølle princippet, og vi har plads til mellem 50 og 100 i kirken.