NY KIRKESANGER

Martha Munter

NY KIRKESANGER

Kære linedanser er en af mine yndlingssange, som jeg indimellem får lov til, at synge i forbindelse med mit virke som kirkesanger. Jeg tror, at min beundring af sangen, bunder i at jeg kan relatere til den smukke, stærke og livsbekræftende tekst, som altid giver mig gåsehud.
Du må turde træde ud, hvor dit liv kun er dit”. Det var denne sætning, jeg havde i tankerne da jeg sendte min ansøgning afsted mod Hesselager, da jeg vidste, at det ville betyde at mit liv kunne risikere af tage en ny spændende drejning, men en drejning som jeg turde at gøre til min egen.

Mit navn er Martha Munter, jeg er 29 år gammel, bosat på Tåsinge i en moderne sammenbragt familie, bestående af min kæreste Mikkel, hans to piger Esther og Martha, min egen datter Ellienora og vores kommende lillebror som melder sin ankomst til december. Oprindeligt er jeg fra Ecuador og blev adopteret til Danmark da jeg var ganske spæd. Jeg er opvokset i den lille havneby Kerteminde og drog for alvor mod storbyen Odense da jeg blev eventyrlysten.
Livet er en fantastisk ting, hvis man tør at leve det og tage de chancer der byder sig velvidende at man ikke altid kan være på vinderholdet. Trods min forholdsvise unge alder har jeg lært på godt og ondt, at livet blot er til låns og at ”De stærkeste rødder har træer i blæst”.

For mig er virket som kirkesanger ikke blot et job, men et fristed hvor jeg både får lov til at gøre det jeg elsker og samtidigt får mulighed for at nyde den ro som kirkerummet giver mig.
Jeg glæder mig utroligt meget til at hilse på jer til søndagens gudstjenester og til at give mit bidrag til Hesselager kirke.