KONFIRMATIONSTILMELDING 2021

Konfirmandtilmelding

Her kan du tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID. Før du tilmelder dit barn, skal du undersøge kirkens aftaler om konfirmationsforberedelse.

TILMELDING KLIK HER

Hvis I som forældre har fælles forældremyndighed, skal I begge give samtykke til tilmeldingen.

Den digitale tilmelding kan benyttes mellem 1. april og 30. september året før konfirmationen.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til det, så kan du kontakte dit lokale sogn. Find kontaktoplysninger her.

Hvis der er spørgsmål til den digitale tilmelding, så kontakt kordegn Ellen Sørensen tlf: 23 42 81 57

Kære konfirmander og forældre i Hesselager sogn

Konfirmationen i 2021 afholdes søndag d. 9. maj i Hesselager kirke og for alle jer, der gerne vil konfirmeres, er der konfirmationsforberedelse i konfirmandlokalet ved præstegården.

Konfirmationsforberedelsen begynder tirsdag den 28.september kl.14.45 -16.15  Skolens undervisning slutter 14.30, hvorefter børnene hentes i bus eller cykler til konfirmandstuen.

Undervisningen kommer til at ligge 3 tirsdag eftermiddage fra 14.45 -16.15 i uge 39- 41.

I uge 42 er der efterårsferie.

Efter uge 42 er der konfirmationsforberedelse tirsdage morgener fra 8.00- 9.30

Kirken betaler transportudgifter til skolen i Gudme.

Børnene bliver hentet ved præstegården og kørt til skolen.

Jeg glæder mig til at møde jer!

Venlige hilsner fra Hanne Thordsen.