KONFIRMATIONSFORBEREDELSE BEGYNDER

d. 28. september kl. 13.45 - 15.15

Kære konfirmander og forældre i Hesselager sogn

Konfirmationen i 2022 afholdes søndag d. 8. maj i Hesselager kirke og for alle jer, der bor i Hesselager sogn gerne vil konfirmeres, er der konfirmationsforberedelse i konfirmandlokalet ved præstegården.

Konfirmationsforberedelsen begynder tirsdag den 28.september kl.13.45 -15.15 Skolens undervisning slutter 13.30, hvorefter børnene hentes i bus eller cykler til konfirmandstuen. Undervisningen kommer til at ligge tirsdag eftermiddage fra 13.45 -15.15 i uge 39- 41.

Jeg sørger for brød, frugt og saftevand.

I uge 42 er der efterårsferie.

Efter uge 42 er der konfirmationsforberedelse tirsdage morgener fra 8.00- 9.30 frem til 1. april, hvor konfirmandforberedelsen slutter ifølge aftale med kommunen.

Kirken betaler transportudgifter til skolen i Gudme.

Børnene bliver hentet ved præstegården og kørt til skolen.

Jeg glæder mig til at møde jer!

Venlige hilsner fra Hanne Thordsen.

Konfirmandtilmelding

Her kan du tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID.

TILMELDING KLIK HER

Hvis I som forældre har fælles forældremyndighed, skal I begge give samtykke til tilmeldingen.

Den digitale tilmelding kan benyttes til og med 30. september 2021.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til det, så kan du kontakte dit lokale sogn.

Hvis der er spørgsmål til den digitale tilmelding, så kontakt kordegn Ellen Sørensen tlf: 23 42 81 57