INTIMKONCERT MED "KÆK"

Torsdag d. 22. september kl. 19.30

INTIMKONCERT MED

KÆK består af Rasmus Mikkelsen på trompet og Kim Mai Thordsen på fløjte. I 5 dage har de været på arbejdsrefugie i Hesselager præstegård og kirke og fordybet sig i samspillet mellem de to og deres instrumenter. De vil afslutte opholdet i Hesselager med en intim koncert d. 22 september kl. 19.30 i Hesselager kirke, hvor de præsenterer de kompositioner og improvisationer, de har arbejdet med. KÆK er optaget af klang og farver, af at trække vejret og bruge kroppen. KÆK er lyttende, syngende, og legende og sluger opmærksomt nuet. KÆK ser dig i øjnene og fører dig ind i et akustisk musikunivers med eksperimenterende og abstrakte elementer. Det er både for sjovt og dybt alvorligt. Det er inkluderende og anderledes.