Hanne Thordsen er delvist sygemeldt

ingen fast vikar

Hanne Thordsen er stadig delvist sygemeldt - nu tilbage på halv tid, så hun kan kontaktes for kirkelige handlinger på tlf: 24 22 78 83 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kordegn Jette Bauman kan tage imod  bestilling af dåb osv. Hun træffes i det lille hospital, vandværksvej 3, tirsdage fra kl. 1400 til 15.00 eller efter aftale.

Vi har desværre ikke fået bevilget en vikar, så i tilfælde at Hanne Ikke kan tage en eventuel kirkelig handling eller sjælesorgssamtale henvises der til: Heike von Münchow fra Oure, Vejstrup Lundeborg,  tlf. 51 71 00 21,   mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.