Hanne Thordsen er delvist sygemeldt

Karin Larsen vikar

Hanne Thordsen er delvist sygemeldt.

Fra 2. april har vi en ny vikarpræst, som vil varetage opgaverne i sognet, indtil Hanne kan komme fuldt tilbage.
Vores nye vikarpræst hedder Karin Larsen, og hun vil være at træffe på kirkekontoret, det lille hospital tirsdage fra 10.00 - 14.00  samt på tlf. 29114060 mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Karin træffes ikke mandag eller onsdag i ulige uger og torsdage i lige uger.

Hanne har i begrænset omfang kirkelige handlinger og gudstjenester, men deltager i menighedsrådsmøde og svarer mails og andet kontorarbejde.

Kordegn Jette Bauman kan tage imod  bestilling af dåb osv. Hun træffes i det lille hospital, vandværksvej 3, tirsdage fra kl. 1400 til 15.00 eller efter aftale.

Afløsende præster ved fridage:

Kristian Bunkenborg fra Gudme pastorat: Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf: 60 32 30 64

Heike von Münchow fra Oure, Vejstrup Lundeborg,  tlf. 51 71 00 21,   mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.