Fælleskoncert med Signe Svendsen i Oure Kirke

Torsdag D. 27. oktober Kl. 19.00

Album for album, koncert for koncert, har hun lagt personlighed til og står tydeligt som en fantastisk sangerinde og en stærk entertainer.

Fælleskoncert med Signe Svendsen i Oure Kirke

Som sangskriver og med en stemme, der rummer et insisterende nærvær og en sjælfuldhed, indtager hun kirkerummet på smukkeste vis.

” Det her er et ægte ønskescenarie. Når jeg spiller mine sange i denne her trio-version.

Der er plads til, at fortælle historierne og plads til at folk kan få lov til at flyde væk fra hverdagen på et trip af ord og toner-jeg elsker det virkelig:” Signe Svendsen.

Koncerten afholdes i fælleskab med Hesselager og Gudme, Gudbjerg og Brudager.

Da der er begrænset biletter kan de bestilles på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. fra mandag D. 3 oktober til og med onsdag D.5 oktober. Der kan bestilles 2 biletter, billetter fordeles så længe der er biletter.