Nyt om tagrenovering

Nyt om tagrenovering

Renovering og opsætning af nyt tag på Hesselager kirke blev påbegyndt i august 2017, og arbejdet er beregnet til at være afsluttet i oktober 2018.

Der blev fundet en del mere råd i træværket end først antaget, men da vi er blevet velsignet med en virkelig god arkitekt og solide og dygtige lokale håndværkere på projektet, så skrider arbejdet planmæssigt frem og tidsplanen holder fortsat.

Her i november er anden etape påbegyndt, murerne er i gang med den første gang kalkning af kapellet, der er kommet undertag på noget af  kirken, og der er nu opsat stillads rundt om hele kirken

Hvis vejrguderne er samarbejdsvillig påregnes det at stilladset omkring kapellet og tårnet kan fjernes inden julegudstjenesten.

menighedsrådet