Lejlighedskor til Luther-messer i Svendborg Provsti

I forbindelse med messen oprettes der et lejlighedskor, hvor alle, der har lyst til at lære at synge musikken, er velkomne.

For Luther betød musikken meget - hvor ordene taler til hovedet, kan musikken nå hjertet. At synge sammen var ligeledes en væsentlig faktor for Luther - det fællesskab var og er stadig noget særligt. Musikken til den nyskrevne "Sydfynske" Luther- messe er derfor skrevet i et let tilgængeligt tonesprog - det være sig både de liturgiske led samt de nyskrevne salmemelodier. Musikken er menighedens svar på det glædelige budskab, der lyder i kirken, og der er derfor lagt vægt på, at melodierne skal kunne læres af alle.

I forbindelse med messen oprettes der et lejlighedskor, hvor alle, der har lyst til at lære at synge musikken, er velkomne.  Det kræver ikke forudgående kendskab til det at synge i kor, blot en tilmelding til provstisekretær Hanne Eckmann tilf 62 22 50 37 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Koret ledes af organist og korleder Ida Hovalt. Der arrangeres 5 korprøver på torsdag kl. 16.30-18 i Vor Frue kirke. Det anbefales at man minimum kan deltage ved to af korprøverne og to af messerne.

Korprøver:

1.8. og 15. juni samt 5. og 26. oktober fra kl. 16.30 - 18.00  i Vor Frue Kirke.

Luther-messer:

18. juni Bjerreby Kirke kl. 14.00.

25. juni i Gudme Kirke kl. 14.00.

8. oktober i Vester Skerninge Kirke kl. 14.00.

29. oktober i Vor Frue Kirke kl. 16.00.

Ida Hovalt og Liselotte Kirkegaard