Arrangementer

Information til konfirmander

Informationbrev til konfirmander og forældre


Kære Alle,Som beskrevet i tilmeldingen begynder konfirmandforberedelsen i uge 39 d. 26. september i konfirmandstuen ved præstegården.


Jeg har fået at vide fra skolen, at børnene får fri fra skole, så de kan nå den almindelige skolebus kl. 14.22 fra Gudme. Den bus er i Hesselager ca. kl. 14.30, så i stedet for at jeg bestiller en ekstra bus, der kører fra Gudme kl. 14.30, så foreslår jeg, at konfirmanderne tager bussen 14.22 fra Gudme, så er de her ca. 14.30, og så begynder vi bare 14.30, så de kan få fri senest kl. 16.00.


Husk at udfylde tilmeldingsblanketten og send den med jeres børn.Jeg køber noget brød, ost og syltetøj, te og vand/saftevand, så de kan få lidt energi efter en lang skoledag.


Første gang bruger vi på stille og roligt at komme i gang. Jeg skal lære deres navne at kende, så I må meget gerne snakke med jeres børn om, hvorfor de hedder, hvad de hedder –fornavne, mellemnavne og efternavne – er de opkaldt efter nogen? hvad har I tænkt, da I gav dem navnet osv.? Så de får en fortælling med til deres navn.Og så bruger vi lidt tid på at snakke om rollespillet Luthers nøgle, som de fleste skal deltage i om lørdagen.


Og om hvad vi skal lave i løbet af året.Luthers nøgle


Jeg har bestilt en bus, som afhenter konfirmanderne lørdag d. 30 september kl. 8.10 ( De skal være klar fra kl. 8.00) fra parkeringspladsen ved konfirmandstuen. Merete Vang er sogneridder, og hendes opgave er at hjælpe konfirmanderne på plads i Sct Jørgens parken og passe på deres værdigenstande – mobiltelefoner( kan ikke medtages i Middelalderen) og lignende, og sørge for, at de kommer godt hjem igen. Vi har konfirmander med fra Gudme, Oure/Vejstrup/Lundeborg og måske Vejstrup valgmenighed i samme bus.


Spillet slutter kl. 11.45, så konfirmanderne skulle være hjemme ca. kl. 12.45.


Yderligere oplysninger om spillet findes på spilmestrenes hjemmeside:  www.luthers-noegle.dk som I endelig skal gå på opdagelse i, når vi nærmer os dagen, fordi man får gode fif til, hvordan man klarer opgaverne i spillet.


Og spillet har lige været spillet i Ringe provsti, hvor denne video er optaget – handler om hvad de skal på de forskellige poster. https://www.youtube.com/watch?v=w6xYsV2xAEk&feature=em-upload_ownerDen næste vigtige dato er torsdag d. 26. oktober fra kl. 15.00 – 20.00, hvor der er gospelworkshop med Rune Herholdt. Vi slutter dagen med en rigtig gospelgudstjeneste, og I og konfirmanderne kan godt glæde jer – det er er en helt fantastisk dag.Jeg glæder mig simpelthen bare til at møde jeres dejlige børn næste tirsdag!Mange venlige hilsnerHanne Thordsen


24 22 78 83